Înregistrare jeton, Traducere "token" în română


înregistrare jeton

Testarea API-ului bibliotecii cu Postman În această secțiune, vom folosi un instrument poștal pentru a trimite o solicitare serviciilor bazei de date. Dacă nu aveți un poștaș pe mașina dvs. În afară de poștaș, putem folosi alte instrumente cum ar fi Răsuci înregistrare jeton a trimite cereri către server.

înregistrare jeton

Deschideți un terminal nou și introduceți următoarele: poştaş Poștașul de comandă va determina browserul dvs. Va câștigurile mediatorului pe internet următoarea ieșire, așa cum se înregistrare jeton mai jos: Acum am înregistrat cu succes un utilizator.

Să mergem mai departe pentru a permite utilizatorului care tocmai s-a înregistrat să se autentifice pentru a genera un jeton temporar aleatoriu pentru a accesa tabelul Autori, urmând pașii următori: Faceți clic pe fila înregistrare jeton autorizare.

înregistrare jeton

În secțiunea tip, selectați autentificarea de bază. Apoi completați formularul de utilizator și parola cu numele de utilizator și parola cu care v-ați înregistrat anterior.

înregistrare jeton

În cele din urmă, apăsați butonul de trimitere pentru a vă autentifica și generați un jeton aleatoriu. Odată cu conectarea utilizatorului cu succes, este generat înregistrare jeton jeton aleatoriu pentru utilizator, așa cum se arată în captură de ecran. Vom folosi tokenul aleator generat pentru a accesa tabelul Autori.

Interface language

În această secțiune, vom adăuga informațiile unui autor înregistrare jeton tabelul Autori prin metoda POST, urmând pașii următori: Faceți clic pe fila anteturi Includeți următoarele anteturi HTTP afișate în captură de ecran Apoi, faceți clic pe fila corp și introduceți detaliile noului autor Apoi apăsați butonul de trimitere pentru a adăuga detaliile autorului în tabelul autorului Puteți prelua informațiile autorilor din tabelul Autori prin următoarele: Asigurați-vă că tokenul dvs.

Puteți verifica fila anteturi pentru a vă asigura că informațiile necesare sunt în vigoare.

Ogni token è dotato di una specifica buy-in che è determinata dalla posizione finale. Fiecare jeton are un specific buy-in de valoare, care este determinată de poziția finală. Si noti che il token non può essere scambiato per contanti e altre promozioni. Rețineți că jetoanele nu pot fi schimbate pentru bani și alte promovare.

Puteți găsi codul sursă complet pe github. Îl puteți clona și verifica în mașină.