Blog

Un motiv in Plus sa bem Cafea

cafea-flp-coffee-roastery-prajitorie-de-cafea

In urma unui studiu indelungat, cercetatorii au ajuns la un rezultat, acela ca doi compusi din cafea incetinesc dezvoltarea tumorilor de prostata. Descoperirea ar putea explica de ce cazurile cu acest tip de cancer sunt mai rare la barbatii care beau cafea. Rezultatele au fost confirmate, deocamdata, numai pe animale.

Cofeina din componenta cafelei ne protejeaza inima si creierul, dar mai sunt peste o mie de compusi de pe urma carora am putea beneficia. In experimentele realizate in Japonia, dupa 11 zile, tumorile cobailor care nu au primit nicio medicatie au crescut de aproximativ 3 ori si jumatate fata de volumul initial. In schimb, la cei tratati cu cele doua substante din cafea s-au diminuat de aproape doua ori.

Sase compusi au fost testati pe celule canceroase prelevate de la soareci. Doar doi s-au dovedit eficienti, chiar si in concentratii mici: cafestol si acetat de kahweol. Ei se gasesc in boabele de cafea arabica. Desi dau rezultate si separat, cu adevarat utile devin atunci cand sunt combinate.

Prin urmare va sfatuim preventiv sa consumati cafea arabica, acum puteti alege din colectia noastra de cafea arabica din Africa, Asia, America Centrala sau America de Sud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}