Cafea Boabe

cafea-boabe-online-flp-coffee-roastery

Cea mai buna Cafea Boabe Proaspat Prajita, cum o deosebim?

O Cafea Boabe proaspat prajita este ideala daca dorim sa bem o ceasca de cafea aromata si gustoasa indiferent de modul de preparare al cafelei, fie ea la ibric, espressor sau filtru.

Cea mai buna cafea boabe trebuie sa fie proaspat prajita, sa fie single origin pentru a simti aroma si gustul specific al respectivei cafele boabe dar si ideal ar fi sa fie macinata inainte de prepararea cafelei, astfel intensitatea gustului si aromei devine mai puternica. Din pacate cele mai multe pungi cu cafea boabe gasite in comert sunt de la brand-uri mari, precum Lavazza, Illy, Tchibo etc, ce prajesc cafea boabe in cantitati industriale, le ambaleaza in pungi, respectiv paleti sau europaleti si le pregatesc pentru livrare in centre comerciale, distribuitori, etc, ce poate duce la un timp de peste 1 an de la data prajirii. Chiar daca pungine sunt prevazute cu valve one way pentru a respira cafeaua boabe, 1 an este un timp indelungat.

Datorita contextului actual si a procesului complex de livrare/distribuire a cafelei boabe de la marii comercianti, am dorit sa venim in sprijinul clientilor nationali momentan, prin comercializarea de cafea boabe direct din magazinul nostru de cafea online, la preturi corect evaluate si cu o calitate peste medie a cafelei boabe proaspat prajita.

In magazinul nostru de cafea online gasiti cele mai bune si mai cautate cafele boabe de origine dar si cateva blend-uri de cafea pentru a satisface si alte nevoi ale clientilor ce prefera si o tarie peste cea a unei arabice dar si aroma unei cafele arabice.

Cea mai buna cafea boabe este acea cafea boabe care va satisfac placerile prin gustul si aroma sa. Modul de preparare influenteaza si el aceste placeri ale dumneavoastra insa de cele mai multe ori clientii opteaza la mici compromisuri in gasirea acelui sortiment care il folosesc.

Cafea Boabe de specialitate cu diverse arome fructate, de citrice, de alune de padure, de nuci, de ciocolata, de pamant etc le gasiti la noi in magazin online de cafea. Promotional va oferim si un discount la prima dvs comanda plasata in magazinul nostru, de 10% folosind cuponul de reducere : FIRST10 . Pentru clientii fideli oferim si alte discount-uri si beneficii suplimentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *