Blog

Cafea – Pauza de Relaxare

cafea-pauza-de-relaxare-coffee-relax-cafea-proaspat-prajita

Cafea, solutia ideala pentru pauza de relaxare!

Te simti extenuat, usor obosit, lipsit de enrgie, ei bine REMEDIUL perfect si rapid este sa consumi o cafea. Cel mai simplu mod ar fi daca ai savura in acel moment sau dimineata o cafea robusta, preferabil de specialitate, single origin, cu o concentratie mai ridicata de cofeina, spre exemplu Cafea Proaspat Prajita din Uganda sau Cafea Proaspat Prajita India Kaapi Royal .

Aceste cafele de specialitate sunt atent selectionate si va ofera un boost de energie, necesar in momentele slabe ale zilei. Puteti evident incerca si o cafea cu o concentratie putin mai mica de cofeina, aici vorbim deja de cafea arabica insa cu aroma de ciocolata, precum Cafea Proaspat Prajita din Brazilia.

Pauza de Relaxare difera de la persoana la persoana, unii aleg arabicele doar pentru a savura o cafea de specialitate cu arome deosebite, altii aleg robustele pentru plus-ul de energie, altii aleg blend-uri deoarece nu sunt obisnuiti cu aromele puternice precum cele de citrice dar nici cu acele cafele tari si prin urmare aleg o varianta de mijloc.

Mai sunt si variantele nonconformiste prin care cafeaua este folosita pentru relaxare in alte moduri, in utilizarea de creme cu cafea macinata ce au si un efect exfoliant, sau in sapunuri cu acelasi efect, dar si in bai cu cafea macinata extrafin pentru a-ti tonifia pielea si pentru a o energiza.

Puteti citi mai multe informatii despre cafea si pauza de relaxare si pe WikiPedia

One thought on “Cafea – Pauza de Relaxare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}