Blog

Gheorghe Dinca si „Politistii la o Cafea”

ucigas-in-serie-crime-caracal-gheorghe-dinca-reconstituire-la-o-cafea

Surse neoficiale din randul politiei au precizat ca o parte din colegii lor erau „la o cafea” si nu au avut cand sa se mobilizeze mai repede astfel incat Alexandra sa poata fi salvata la timp.

Gheorghe Dinca – ucigasul in serie cunoscut in acest moment pentru doua crime din Caracal, se pare ca a fost „ajutat” de lipsa de personal din cadrul politiei, in noaptea in care au obtinut mandatul de perchezitie, surse neoficiale au confirmat ca erau putini colegi disponibili pentru interventie, acestia find „la o cafea”.

Gheorghe Dincă ar fi fost internat de mai multe ori la Psihiatrie și avea probleme din cauza alcoolului (surse Mediafax)

Bărbatul acuzat de uciderea celor două fete în Caracal, Gheorghe Dincă, a fost internat de mai multe ori la Psihiatrie, spun surse medicale citate de MEDIAFAX. Bărbatul suferea de mai multe tulburări de comportament, unele apărute în urma consumului de alcool, potrivit surselor.

Sursele citate au precizat că Gheorghe Dincă a fost internat de mai multe ori în spital, pentru tratamentul unor afecțiuni asemănătoare. „A stat de câteva ori în spital, timp de câteva zile, pentru tratament, apoi a primit tratament la domiciliu”, au mai spus sursele.

Gheorghe Dincă este cercetat de procurorii DIICOT pentru omor calificat. Este suspectat că ar fi sechestrat și ucis două tinere pe care le-a luat cu mașina, la ocazie. În locuința lui au fost găsite oase calcinate și dinți de natură umană, dar și bijuterii pe care mama Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani răpită săptămâna trecută le-a recunoscut ca fiind ale fiicei sale. Probe au fost găsite și în mașina lui Dincă. După trei zile de anchetă, Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra și pe o altă tânără, Luiza Melencu, dispărută din aprilie. Puteti citi articolul complet legat de internarea lui Gheorghe Dinca la Psihiatrie pe Digi24.

Potrivit criminalului, Alexandra a fost calmă deși a realizat că a fost răpită. Părinții fetei au fost șocați în urma declarațiilor făcute de acesta.

„Vreau să merg la liceu, vă rog”, povestește criminalul că i-a spus fata de 15 ani, conform surselor Libertatea. El a pornit mașina și, în scurt timp, a început s-o tragă de limbă. A urmat un dialog neclar, în care bărbatul a întrebat-o despre viața ei sexuală.

Fata a evitat discuția, din relatarea lui Dincă. Se afla pe locul din față, în dreapta șoferului de 66 de ani. Apoi, el i-a propus să facă sex, recunoaște bărbatul. Nu să facă sex în mașină, ci „să mergem într-un loc”, i-a zis el.

Minora a refuzat și în acel moment, nervos, Gheorghe Dincă a oprit mașina. „Fata nu s-a speriat”, povestește el. Alexandra s-a opus, dar „am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și bandă adezivă pe ochi”, a redat el scena.

Dincă nu a recunoscut că ar avea un complice, cel care a sunat-o pe mama Alexandrei pentru a o liniști. Bărbatul i-ar fi spus că Alexandra este bine și că va pleca cu el în Elveția.

Cafea Din Africa | Cafea Din America | Cafea din Asia

One thought on “Gheorghe Dinca si „Politistii la o Cafea””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}