Blog

Cea mai buna cafea din lume

cea-mai-buna-cafea-din-lume

Cea Mai Buna Cafea Din Lume este acea cafea proaspat prajita care va place cel mai mult. Cu siguranta sunt sortimente de cafea foarte rare si foarte scumpe, precum cea mancata de maimute si ulterior culeasa din excremente, spalata si procesata, insa nu inseamna ca este cea mai buna cafea din lume doar pentru ca este rara.

Cea mai buna cafea din lume poate fi o cafea banala, adica o cafea arabica din africa, mai exact o cafea ethiopiana precum djimmah moka, yirgacheffe sau sidamo, insa poate fi la fel de simplu cea mai buna cafea din lume si o cafea din america precum Costa Rica, Columbia, Nicaragua sau chiar din India, mai exact o cafea robusta cu aroma de ciocolata bine prajita, precum india cherry, uganda sau vietnam.

Cea mai buna cafea poate fi influentata de raritatea ei, pretul sau aroma, insa cel mai important este gustul cu care esti obisnuit si care iti place tie cel mai mult.

Cum gustul difera de la om la om si parerile sunt impartite, practic Cea Mai Buna Cafea nu poate fi doar una singura, doar daca luam in calcul un anumit segment de populatie sau anumite criterii, insa datorita faptului ca este al-2-lea cuvand in lume dupa „mama”, cuvantul „cafea”, nu putem reduce consumatorii de cafea doar la o anumita categorie.

Cafea Din Africa | Cafea Din America | Cafea din Asia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}