Cafea Brazilia – Santos

Cafea din America

Cafea Proaspat Prajita din America, Cafea Online

Afișez 1 - 12 din 13 rezultate

 • Cafea Brazilia – Santos

  30,00 lei
  5.00 out of 5

  Cafea de Specialitate Proaspat Prajita Santos este o cafea Braziliana pentru toate gusturile. Este o cafea bine proportionata, are 1,15% cofeina. Prajita Medium Dark, are o aciditate blanda cu note de ciocolata si cirese. Beneficii: este energizanta, recomandata toata ziua

 • Cafea Columbia – Supremo

  31,00 lei
  5.00 out of 5

  Cafea de Specialitate Proaspat Prajita Columbia Supremo – Este o selectie de cafea aromata din boabe pretioase Arabica cultivate in cele mai frumoase si bogate regiuni producatoare de cafea. Aceasta cafea creste la o altitudine intre 1200 si 2000 m, perioada de recoltare este intre septembrie si decembrie, este procesata prin spalare, aroma de citrice, corp rotund si cu o aciditate usoara.

 • Cafea Costa Rica – Tarrazu

  35,00 lei
  4.25 out of 5

  Cafea de Specialitate Proaspat Prajita Costa Rica – San Rafael Tarrazu este o cafea foarte putin acida, cu o concentratie de 1,34% cofeina, aromata, poate fi o cafea desavarsita, doar daca ii acordam respectul cuvenit! Descoperim note fructate de prune, caise, mar verde, lamaie, mere si un retrogust de caramel.

 • Cafea Guatemala – Estrella

  32,00 lei
  5.00 out of 5

  Cafeaua Guatemala Estrella este o cafea cu o aroma fructata, de caise si piersici, cu un gust de cacao si aciditate citrica si dulce. Creste la o altitudine intre 1500 si 1700 m

 • Cafea Honduras Altura SHG

  27,50 lei
  5.00 out of 5

  Cafeaua Honduras Altura SHG are note intense de ciocolata neagra si de prune uscate, creste la o altitudine intre 1600-1700m si are o aciditate dulce fructata, scazuta, aroma florala si usor fructata.

 • Cafea Mexic EP

  35,00 lei
  5.00 out of 5

  Cafea de Specialitate Proaspat Prajita Mexic EP este o cafea proaspat prajita ce creste la o altitudine intre 1250 – 1550m si are arome de nuci, struguri versi si cacao. Este recomandata pentru: ibric, espresso, filtru (V60). Are corpolenta ridicata , aciditate medie de citrice, note de fructe, gust delicat. 

 • Cafea Nicaragua Maragogype

  42,00 lei
  5.00 out of 5

  Cafeaua Nicaragua Maragogype este una dintre originile rare ale pietei de cafea de specialitate.  Are o aroma parfumata, cu note de cacao si ciocolata. Aciditatea este scazuta pentru o cafea din America Centrala, dar echilibrata in gust.

 • Cafea Nicaragua SHG

  31,00 lei
  0 out of 5

  Cafeaua Nicaragua SHG este una dintre originile rare ale pietei de cafea de specialitate.  Are o aroma parfumata, cu note de cacao si ciocolata. Aciditate citrica si usor medie pentru o cafea din America Centrala, dar echilibrata in gust.

 • Cafea Panama Estrellas Special

  37,00 lei
  5.00 out of 5

  Cafeaua Panama Estrellas Special este o cafea cu o istorie scurta in cultivarea si selectionarea cafelei. Estrellas Special este una din cafelele arabice ce te lasa sa-i descoperi la fiecare ceasca farmecul, gustul si savoarea, fie ca e preparata la filtru sau la ibric.

 • Cafea Panama SHB Boquete

  51,00 lei
  0 out of 5

  Cafea Panama Boquete Proaspat Prajita – Aroma: citrice curate, consistente si moi, delicate, echilibrate, caramel, migdale prăjite, gusturi dulci

 • Cafea Peru Estate AA

  30,00 lei
  5.00 out of 5

  Cafeaua Proaspat Prajita Peru Estate AA este o cafea crescuta la 1200 m altitudine, este o cafea echilibrata ce are o aroma lemnoasa de citrice si o nota de degustare de cidru si lamaie

 • Cafea Salvador SHG EP

  30,00 lei
  5.00 out of 5

  Cafea de Specialitate Proaspat Prajita El Salvador SHG EP este o cafea tipica zonei Americii Centrale, cu un corp aromat, parfumat, usor dulce, foarte echilibrat si cu aciditate scazuta. Cafeaua este cultivata la o altitudine mai mare de 1400 de metri, fapt care o clasifica drept un produs de calitate.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}