Despre Noi

FLP Coffee Roastery este o Prajitorie de Cafea Artizanala ce prajim cafea de specialitate, aceasta este Proaspat Prajita in Ziua Comenzii sau in ziua imediat urmatoare pentru a va oferi o Cafea Proaspata Aromata si cu un Gust Intens. Noi o ambalam si o expediem catre dumneavoastra in pungi special gandite, cu bariera de termica(de aluminiu) si Valva pentru a respira cafeaua, eliminand astfel gazele. Astfel primiti o Cafea de Specialitate, Single Origin Proaspata, cu o Aroma si un Gust Intens ce va ajuta sa scapati de stresul cotidian si sa primiti doza necesara de energie.
Clientii nostrii sunt atat Persoane Fizice, consumatori de cafea cat si Persoane Juridice cu preponderenta din domeniul HoReCa dar si cei cu birouri ce doresc o cafea cu o calitate superioara.
Avem o gama extinsa de cafea, mai exact 23 de sortimente single origin, un sortiment de cafea decofeinizata(100% Arabica, aici sunt mai multe origini amestecate) si doua Blend-uri candite pentru HoReCa si Vending.
Avem disponinil permanent Cafea de Specialitate, atat Cafea Arabica cat si Cafea Robusta de pe cele 5 continente cunoscute pentru cafea precum Cafea din Asia, Cafea din Africa, Cafea din America de Sud, Cafea din America Centrala si Cafea din America de Nord.
Suntem deschisi la noi tipuri de colaborare, in acest sens ca sfatuim sa ne contactati, atat telefonic cat si pe email sau direct prin formularul de contact de pe site-ul nostru https://FLPCoffeeRoastery.Ro
Cea mai buna cafea boane sau macinata, o regasiti la noi ambalata in pungi de 250g, 500g si 1Kg, aceasta se poate achizitiona one time prin plasarea comenzii sau sub forma de abonament de cafea pe o peprioada cuprinsa intre 3 luni, 6 luni sau 1 an, in acest caz noi va expediem cafeaua dorita de doua ori pe luna fara a mai fi incluse alte costuri de transport sau manipulare.
Pentru orice alta modalitate de colaborare sau idee de business nu ezitati sa ne contactati!

Echipa Noastra

Daca vrei sa faci si tu parte, foloseste formularul de contact

0

Tipuri De Cafea

0

Kg de Cafea Prajita

0

Comenzi Livrate

0

Clienti Multumiti

Testimoniale

Nicolae Dan
Pot spune ca am devenit un client fidel al vostru sunt deja la comanda a 5-a, imi place varianta voastra de cafea Kenya
Maria Popescu
Sunt o mare bautoare de cafea la ibric, cred ca am baut sute de kg de cafea pana acum, insa de cand am descoperit cafeau
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}