Horeca

Horeca

Miscela Cremova

Un blend de cafea special compus pentru a oferi o crema deosebita, gust si aroma cafelei pe care sa o serviti clientilor. Cu un gramaj de 7-9 grame se optine o cafea speciala, atat la Espressor cat si la Aparate tip Vending. Indiferent de categoria din care faci parte Restaurante, Cafenele, Birouri sau Distribuitor Vending este alegea Potrivita pentru tine.
In combinatie optima de Cafea Arabica si Cafea Robusta, special aleasa, o poti testa in paralel cu ceea ce folosesti deja pentru a te convinge.

Comenzi Speciale Plasate prin Partenerul Nostru CAFFEONDECK SRL, reprezentata prin Vlad ALISTAR, contact la TEL: 0740.335.363 sau email: Vlad@FLPCoffeeRoastery.RO

Horeca

Reduceri Masive la Minim 10Kg/Luna

Cunosti Cafeaua de Origine? Esti Interesat? Vrei o Cafea Proaspat Prajita in cantitati mai mari de 10kg/luna ? Atunci te aflii unde trebuie, foloseste formularul de contact pentru a intra in legatura cu noi si poti obtine Discount de pana la 25% din preturile afisate. Nu ezita sa ne contactezi si vei primi cea mai buna varianta de colaborare.
Horeca

Aparate Cafea Disponibile

Ai nevoie de un Aparat de Cafea Profesional? Il vrei in Comodat sau in Chirie? Ai alta idee? Nu ezita sa contactezi Partenerul Nostru CAFFEONDECK SRL, reprezentata prin Vlad ALISTAR, contact la TEL: 0740.335.363 sau email: Vlad@FLPCoffeeRoastery.RO si vei gasi cea mai buna solutie pentru tine.

Ideal Pentru un Magazin de Cartie, pentru un Spadiu de Birouri, Covrigarie, Patiserie, Coafor/Frizerie sau alte domenii de activitate.

Horeca

Studiu De Caz

In acest Studiu de Caz va prezentam modul de colaborare in care am instalat un aparat Cino Grande intr-un Magazin de Cartier.
Contract de Colaborare, clientul vinde cafeaua la el in magazin cu 2 Lei, sub forma de jetoane, noi prin colaboratorul nostru asiguram mentenanta si alimentarea permanenta cu tot ce inseamna consumabile (Cafea Proaspat Prajita, Ceai, Lapte, Irish Coffee, Pahare, Capace, Betisoare si Zahar) iar clientul asigura alimentarea la energie electrica, apa curenta daca este cazul (se poate monta si bidon cu apa) si ne contacteaza in caz ca ramane fara jetoane, daca aparatul nu functioneaza sau a ramas fara unul din consumabile. In maxim 2 ore un tehnician ajunge la client pentru a solutiona problema si a repune in functiune aparatul.
In acest caz spre exemplu clientului la final de luna i se emite o factura cu numarul de bauturi vandute la un pret stabilit initial, posibil 1 Leu/bautura.
Aparatul este prestabilit pe mai multe tipuri de bauturi ce pot varia in functie de necesitate, ca de ex: Cafea, Cafea cu Lapte, Lapte cu Cafea, Irish Coffe, Ceai etc.
Se poate instala si cu cititor de bacnote si fise pentru automatizare si atunci noi platim clientului o chirie stabilita de comun acord.
Nu ezita sa contactezi Partenerul Nostru CAFFEONDECK SRL, reprezentata prin Vlad ALISTAR, contact la TEL: 0740.335.363 sau email: Vlad@FLPCoffeeRoastery.RO si vei gasi cea mai buna solutie pentru tine.
Horeca

Pachet HoReCa - Espressor si Rasnita SAB

Venim cu un pachet special conceput pentru a satisface nevoile dvs, am ales Pachetul format din Espressor SAB – MAIKA – Semiautomat Argintiu sau Rosu si Rasnita SAB – JUNIOR PRO , ambele made in Italy.
Puteti achizitiona acest pachet la pretul de 5300 Lei sau il puteti lua in sistem de Comodat cu achizitia a minim 30Kg de cafea pe luna(aici se poate opta chiar si pentru Miscela Cremosa). Se ofera garantie 12 luni la achizitie.

Aparat SAB Maika Semi-automat 1 Grup:
– Design elegant si este usor de utilizat.
– Culoare: Rosu sau Argintiu
– greutate: 20 kg;
– dimensiuni: (L x i x l) 350 x 400 x 250 mm;
– alimentare: 230 V/50 Hz;
– putere: 1100 W;
– capacitate boiler: 1,5 l;
– numar grupuri: 1.

Rasnita SAB Junior Pro:
– Rasnita compacta si usoara
– Motor 190W 1400 rotatii
– Lame de otel cu diametru de 50 mm
– Capacitate 500g de cafea
– Dimensiuni: 150x360x260 mm
– Greutate: 6,5 kg

Comenzi Speciale Plasate prin Partenerul Nostru CAFFEONDECK SRL, reprezentata prin Vlad ALISTAR, contact la TEL: 0740.335.363 sau email: Vlad@FLPCoffeeRoastery.RO

Horeca

Studiu De Caz Echipamente in Comodat

In acest Studiu de Caz va prezentam modul de colaborare in care va dam in comodat un Espressor si o Rasnita marca SAB.
Singura conditie pentru a fi rentabil si pentru noi este sa aveti un consum minim de 30 kg de cafea, spre exemplu Miscela Cremosa ce are un cost de pornire de 55 Lei/Kg.
Daca achizitionati 30Kg de Miscela Cremosa inseamna ca trebuie sa achitati catre noi spre exemplu suma de 1650 Lei(30 x 55). Daca luati in calcul o cantitate de 8 grame per espresso, rezulta 3750 cafele, daca punem un pret mediu de 5 Lei per cafea rezulta un castig al dumneavoastra de 18750 Lei (3750 x 5) . Evident pretul il stabiliti dvs, puteti sa vindeti si cu 8 sau 10 lei espresso-ul sau alte combinatii ale acestuia.
Practic daca luam un pret mediu de vanzare (recomandat) de 5 lei si consumati 30 Kg de cafea, rezulta un profit de 18750 – 1650 = 17100 Lei, daca mai scadem sa spunem pentru lapte, apa, zahar si curent aproximativ 2100 lei, ramaneti cu un profit net final de 15000 LEI.
Daca va surade ideea de a castiga 15000 Lei nu ezitati sa ne contactati.

Nu ezita sa contactezi Partenerul Nostru CAFFEONDECK SRL, reprezentata prin Vlad ALISTAR, contact la TEL: 0740.335.363 sau email: Vlad@FLPCoffeeRoastery.RO si vei gasi cea mai buna solutie pentru tine.