Cafea Proaspat Prajita Costa Rica – San Rafael Tarrazu

5.00 out of 5
(1 recenzie client)

Aceasta Cafea de Specialitate este Prajita in ziua in care ati plasat comanda online!
Astfel vei Beneficia de Aroma si Gust Maxim! Mai Proaspat nu se poate!

Cafea de Specialitate Proaspat Prajita Costa Rica – San Rafael Tarrazu este o cafea foarte putin acida, cu o concentratie de 1,34% cofeina, aromata, poate fi o cafea desavarsita, doar daca ii acordam respectul cuvenit! Descoperim note fructate de caise, mar verde, lamaie, mere si un retrogust de caramel.

Golește
Qty:

Descriere

Cafea de Specialitate Proaspat Prajita Costa Rica – San Rafael Tarrazu este o cafea foarte putin acida, cu o concentratie de 1,34% cofeina, aromata, poate fi o cafea desavarsita, doar daca ii acordam respectul cuvenit! Este o cafea proaspat prajita medium / ligh, este o cafea dulce, armonioasa, cu un profil floral si fructat. Aromele sunt complexe. Descoperim note fructate de caise, mar verde, lamaie, mere si un retrogust de caramel. Cafea care reveleaza tipicitatea zonei Tarrazu ! Creste la 1700 – 1900 m altitudine si are o intensitate echilibrata.

Cafea de Specialitate Proaspat Prajita Costa Rica are toate atuurile obtinerii unor cafele de exceptie , coastele umede si solul vulcanic avand o influenta remarcabila. Cafelele din Costa Rica sunt definite ca fiind cafele „mari” , prezentand aroma clasica a cafelei. Sunt cafele corpolente , cu o aciditate vioaie amintind de cea a citricelor sau a fructelor de padure.

Daca se poate spune despre cafea ca este prea echilibrata, cu un gust curat, pur, de cafea, fara a fi plictisitor, atunci probabil ca este o cafea din Costa Rica . Cafelele din aceasta tara fac parte alaturi de cele din Guatemala, Panama si Honduras din grupul cafelelor „clasice” la care adera si unele sortimente produse in alte tari din America Centrala si de sud. Tarazu este regiunea de unde provin majoritatea cafelelor de calitate din aceasta tara , microclimatul , solul vulcanic si altitudinea la care se afla plantatiile oferind toate conditiile obtinerii unor cafele extraordinare .

Cafea de Specialitate Proaspat Prajita in cantitati mici zilnic in functie de comenzi. FLP Coffee Roastery comercializeaza cafea de specialitate proaspat prajita. De regula cafeaua ajunge la client in tara in 48 ore de la prajire, acesta fiind un termen ideal pentru a fi consumata.

Cafea Din Africa | Cafea Din America | Cafea din Asia | Cautare Cafea in Google

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Continut Cofeina

Cu Cofeina

Tip

Arabica

Greutate Disponibila

250g, 500g, 1Kg

Grad Macinare

Fara Macinare(Boabe), Pentru Espresso, Pentru Filtru, Pentru Ibric

Cum Se Pastreaza

Temperatura: -18° maxim +25°

Evitați accesul: aerului, luminii si caldfurii

Urmați regulile: pastrati produsul sigilat si patrat Maxim 12 Luni.

Cum Se Prepara

Espresso : Formula este clară și de bază. 7-10 grame de cafea, un jet de apă fierbinte la o temperatură de 88 ° – 93 ° C. (190 ° -200 ° F.), trece pe sub o presiune de 9 atmosfere și 20 kg. forță.

Ibric : Pune apa rece, ex: o ceasca de apa, adauga cafeaua macinata pentru o ceasca, amesteca si pune la foc mediu, de regula 3 minute.

Filtru : Alege filtru-ul de hartie sau permanent, adauga apa 0,5 sau 1 litru, pune-l la incalzit, adauga cafeaua proaspat prajita si alege cantitatea dorita.

1 recenzie pentru Cafea Proaspat Prajita Costa Rica – San Rafael Tarrazu

  1. 5 out of 5

    Laurentiu M.

    Trecere în revistă a anului Cafea Proaspat Prajita Costa Rica – San Rafael Tarrazu
    ★ ★ ★ ★ ★

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ați putea dori, de asemenea…