Cafea Proaspat Prajita El Salvador Himalaya

Cafea-Proaspat-Prajita-FLP-Coffee-Roastery-Prajitorie-de-Cafea

Cafea de Specialitate Proaspat Prajita El Salvador Himalaya este o cafea tipica zonei Americii Centrale, cu un corp aromat, parfumat, usor dulce, foarte echilibrat si cu aciditate scazuta. Cafeaua este cultivata la o altitudine mai mare de 1200 de metri, fapt care o clasifica drept un produs de calitate.

Golește

Descriere

REGIUNE: El Salvador – Finca Himalaya | VARIETATE: Apaneca Santa Ana| ALTITUDINE: 1500 m | AROMA: Ciocolata neagra, fructe uscate, mar rosu | PROCESARE: Naturala, spalare si uscare la soare

Cafea de Specialitate Proaspat Prajita El Salvador Himalaya este o cafea tipica zonei Americii Centrale, cu un corp aromat, parfumat, usor dulce, foarte echilibrat si cu aciditate scazuta. Cafeaua este cultivata la o altitudine mai mare de 1200 de metri, fapt care o clasifica drept un produs de calitate.

Ferma a fost cumparata in anul 1934 de catre domnul Rodolfo Ruffati, fost proprietar al unui magazin de bricolaj. Datorita pasiunii pentru cafea s-a dedicat in totalitate cultivarii acesteia. Situata in regiunea Apaneca Santa Ana, la o altitudine de 1379-1645m, cafeaua este cultivata pe un sol vulcanic, foarte bogat in minerale si beneficiaza de un microclimat ideal. Recoltarea este facuta manual de catre o echipa foarte bine pregatita. Astazi ferma este lasata in grija stranepotilor Mauricio, Adela si Fiorella Ruffatti. Impreuna cu Federico Pacas, managerul statiei de procesare umede Tuxpal, au adus cafeaua la un nivel foarte inalt.

Cafea de Specialitate Proaspat Prajita in cantitati mici zilnic in functie de comenzi. FLP Coffee Roastery comercializeaza cafea de specialitate proaspat prajita. De regula cafeaua ajunge la client in tara in 48 ore de la prajire, acesta fiind un termen ideal pentru a fi consumata.

Cafea Din Africa | Cafea Din America | Cafea din Asia | Cautare Cafea in Google

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
DimensiuniNu se aplică
Continut Cofeina

Cu Cofeina

Tip

Arabica

Greutate Disponibila

250g, 500g, 1Kg

Grad Macinare

Fara Macinare(Boabe), Pentru Espresso, Pentru Filtru, Pentru Ibric

Cum Se Pastreaza

Temperatura: -18° maxim +25°

Evitați accesul: aerului, luminii si caldfurii

Urmați regulile: pastrati produsul sigilat si patrat Maxim 12 Luni.

Cum Se Prepara

Espresso : Formula este clară și de bază. 7-10 grame de cafea, un jet de apă fierbinte la o temperatură de 88 ° – 93 ° C. (190 ° -200 ° F.), trece pe sub o presiune de 9 atmosfere și 20 kg. forță.

Ibric : Pune apa rece, ex: o ceasca de apa, adauga cafeaua macinata pentru o ceasca, amesteca si pune la foc mediu, de regula 3 minute.

Filtru : Alege filtru-ul de hartie sau permanent, adauga apa 0,5 sau 1 litru, pune-l la incalzit, adauga cafeaua proaspat prajita si alege cantitatea dorita.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cafea Proaspat Prajita El Salvador Himalaya”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ați putea dori, de asemenea…