Cafea Proaspat Prajita El Salvador Himalaya

Aceasta Cafea de Specialitate este prajita in ziua Comenzii sau in ziua imediat urmatoare!
Astfel vei Beneficia de Maxim de Aroma si Gust! Mai Proaspat nu se poate!

Cafeaua El Salvador Himalaya este o cafea tipica zonei Americii Centrale, cu un corp aromat, parfumat, usor dulce, foarte echilibrat si cu aciditate scazuta. Cafeaua este cultivata la o altitudine mai mare de 1200 de metri, fapt care o clasifica drept un produs de calitate.

Golește
Qty:
Cod Produs: Nu se aplică Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Cafeaua El Salvador Himalaya este o cafea tipica zonei Americii Centrale, cu un corp aromat, parfumat, usor dulce, foarte echilibrat si cu aciditate scazuta. Cafeaua este cultivata la o altitudine mai mare de 1200 de metri, fapt care o clasifica drept un produs de calitate.

Ferma a fost cumparata in anul 1934 de catre domnul Rodolfo Ruffati, fost proprietar al unui magazin de bricolaj. Datorita pasiunii pentru cafea s-a dedicat in totalitate cultivarii acesteia. Situata in regiunea Apaneca Santa Ana, la o altitudine de 1379-1645m, cafeaua este cultivata pe un sol vulcanic, foarte bogat in minerale si beneficiaza de un microclimat ideal. Recoltarea este facuta manual de catre o echipa foarte bine pregatita. Astazi ferma este lasata in grija stranepotilor Mauricio, Adela si Fiorella Ruffatti. Impreuna cu Federico Pacas, managerul statiei de procesare umede Tuxpal, au adus cafeaua la un nivel foarte inalt.

Cafea Proaspat Prajita in cantitati mici zilnic in functie de comenzi. FLP Coffee Roastery comercializeaza cafea proaspat prajita in maxim 14 zile de la prajire, aici intra si cele necesare transportului. De regula cafeaua ajunge la client in tara in 48 ore de la prajire, termen ideal pentru a fi consumata, nerecomandat a se consuma in ziua prajirii deoarece aromele inca sunt in procesare.

Pentru Bragadiru, Ilfov se face Livrare Gratuita pentru comenzi de minim 1kg. Folositi codul BRAGADIRU

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Continut Cofeina

Cu Cofeina

Tip

Arabica

Greutate Disponibila

250g, 500g, 1Kg

Grad Macinare

Fara Macinare(Boabe), Pentru Espresso, Pentru Filtru, Pentru Ibric

Cum Se Pastreaza

Temperatura: -18° maxim +25°

Evitați accesul: aerului, luminii si caldfurii

Urmați regulile: pastrati produsul sigilat si patrat Maxim 12 Luni.

Cum Se Prepara

Espresso : Formula este clară și de bază. 7-10 grame de cafea, un jet de apă fierbinte la o temperatură de 88 ° – 93 ° C. (190 ° -200 ° F.), trece pe sub o presiune de 9 atmosfere și 20 kg. forță.

Ibric : Pune apa rece, ex: o ceasca de apa, adauga cafeaua macinata pentru o ceasca, amesteca si pune la foc mediu, de regula 3 minute.

Filtru : Alege filtru-ul de hartie sau permanent, adauga apa 0,5 sau 1 litru, pune-l la incalzit, adauga cafeaua proaspat prajita si alege cantitatea dorita.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cafea Proaspat Prajita El Salvador Himalaya”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *