Cafea Proaspat Prajita Ethiopia Djimmah – Moka

Aceasta Cafea de Specialitate este prajita in ziua Comenzii sau in ziua imediat urmatoare!
Astfel vei Beneficia de Maxim de Aroma si Gust! Mai Proaspat nu se poate!

Cafeaua Proaspat Prajita Etiopia Djimmah Moka este cafeaua clasica turceasca la ibric. Prajita mediu spre dark, cu aroma distincta ce aduce putin cu nucile coapte si gustul plin de savoare, reprezinta doar cateva din caracteristicile unei cafele cu personalitate. Contine cofeina in proportie de 1,15% .

Golește
Qty:
Cod Produs: Nu se aplică Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Cafeaua Proaspat Prajita Etiopia Djimmah Moka este cafeaua clasica turceasca la ibric, dar si cunoscuta cafea, preparata cu atata pricepere pe insula ADA-KALEH de renumitul cafegiu turc ALI! Prajita mediu spre dark, cu aroma distincta ce aduce putin cu nucile coapte si gustul plin de savoare, reprezinta doar cateva din caracteristicile unei cafele cu personalitate. Contine cofeina in proportie de 1,15% .

Beneficii: este energizanta, recomandata toata ziua.

Este o cafea excelenta cu gust complex, elegant si delicios, de aciditate scazuta, cu note de fructe si cacao. Proaspat prajita aceasta cafea poate fi neobisnuit de incantatoare.

Etiopia produce unele dintre cele mai excepționale si mai dramatice soiuri de cafea care exista in lume. Procesele umede si uscate utilizate le confera acestor cafele caracteristicile distinctive. Lunile de varf ale recoltarilor sunt octombrie si decembrie.

Se cultiva doar cafea Arabica, dar varietatea soiurilor individuale – multe inca neidentificate – si volumul mare, de aproximativ 350 000 tone anual, fac prin comparatie, ca productia cumulata din Kenya si Tanzania sa para insignifianta. Regiunile principale in care se cultiva cafea de specialitate sunt Harrar, Limu, Djima, Yirgacheffe si Sidamo. O mare parte din productia tarii este concentrata in jurul regiunii Djima, cu toate ca aceasta este o cafea de calitate comerciala. Etiopia se bazeaza masiv pe cafea ca fiind o sursa importanta de venituri si reprezinta aproape 10% din veniturile aferente exporturilor. Aproximativ 15 milioane de etiopieni sunt angajati in industria de cafea a tarii. Exista putine ferme mari si 90% din cafea este cultivata de mici cultivatori.

Etiopia este una dintre putinele tari cultivatoare care si consuma o mare parte a propriei productii pe plan intern. Alte tari in aceasta situatie sunt Brazilia, Columbia, India si Republica Dominicana. Pana in decembrie 2008, cultivatorii puteau sa-si vanda cafeaua direct pe pietele de export, dar acest lucru a fost reglementat, iar dificultatea de a determina provenienta precisa – un aspect fundamental al cafelei de specialitate – a reprezentat o frustrare imensa pentru cumparatorii de pe piețele de consum.

Cafea Proaspat Prajita in cantitati mici zilnic in functie de comenzi. FLP Coffee Roastery comercializeaza cafea proaspat prajita in maxim 14 zile de la prajire, aici intra si cele necesare transportului. De regula cafeaua ajunge la client in tara in 48 ore de la prajire, termen ideal pentru a fi consumata, nerecomandat a se consuma in ziua prajirii deoarece aromele inca sunt in procesare.

Pentru Bragadiru, Ilfov se face Livrare Gratuita pentru comenzi de minim 1kg. Folositi codul BRAGADIRU

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
DimensiuniNu se aplică
Continut Cofeina

Cu Cofeina

Tip

Arabica

Greutate Disponibila

250g, 500g, 1Kg

Grad Macinare

Fara Macinare(Boabe), Pentru Espresso, Pentru Filtru, Pentru Ibric

Cum Se Pastreaza

Temperatura: -18° maxim +25°

Evitați accesul: aerului, luminii si caldfurii

Urmați regulile: pastrati produsul sigilat si patrat Maxim 12 Luni.

Cum Se Prepara

Espresso : Formula este clară și de bază. 7-10 grame de cafea, un jet de apă fierbinte la o temperatură de 88 ° – 93 ° C. (190 ° -200 ° F.), trece pe sub o presiune de 9 atmosfere și 20 kg. forță.

Ibric : Pune apa rece, ex: o ceasca de apa, adauga cafeaua macinata pentru o ceasca, amesteca si pune la foc mediu, de regula 3 minute.

Filtru : Alege filtru-ul de hartie sau permanent, adauga apa 0,5 sau 1 litru, pune-l la incalzit, adauga cafeaua proaspat prajita si alege cantitatea dorita.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cafea Proaspat Prajita Ethiopia Djimmah – Moka”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *