Cafea Proaspat Prajita Guatemala Este

Cafea-Proaspat-Prajita-FLP-Coffee-Roastery-Prajitorie-de-Cafea

Cafeaua Guatemala Estre este o cafea cu o aroma fructata, de caise si piersici, cu un gust de cacao si aciditate citrica si dulce. Creste la o altitudine intre 1500 si 1700 m.

Golește
Compare

Descriere

REGIUNE: Huehuetenango | VARIETATE:  Bourgon, Cattura| ALTITUDINE: 1500 – 1700 m | AROMA: Dulce, fructata de piersici si caise cu note de zahar brun, ciocolata, caramel | PROCESARE: Naturala, spalare si uscare la soare | ACIDITATE: Scazuta

Cafeaua din Guatemala ofera niste varietati exceptionale de arome locale – de la cele dulci cu note de cacao, la cele citrice si florale cu o aciditate ascutita. Guatemala este al zecelea producator de cafea din lume, exportand 98% cafea Arabica. In 1888 cafeaua din Guatemala a fost premiata, la Fest Mondiale ce a avut loc in Paris ca fiind un produs excelent. Finca El Pilar este situata in varful dealurilor, chiar in afara orasului San Juan Sacatepequez. Ferma in sine este mare si se intinde pe 2000 de hectare, dar zona inalta 1500 – 2000 m pentru cafeaua de specialitate este restransa la doar 80 de hectare, restul terenului este acoperit de padure si culturi de porumb. Contine o concentratie de aproximativ 1,32% cofeina.
Istoria fermei El Pilar incepe în secolul al 17-lea, iar cafeaua a fost cultivata aici de la sfarsitul anilor 1800. Astazi Guatemala are o infrastructura solida pentru sprijinul producatorilor de cafea. Piata cafelei de specialitate a devenit mai atractiva pentru producatorii din Guatemala.

Datorita inaltimii ridicate, boabele de cafea Guatemala se dezvolta mai incet decat de obicei, dar au si o densitate mai mare si un miez foarte dur, fiind clasificata astfel la nivelul SHB (Strictly Hard Bean). Acest lucru este stimulat prin expunerea intensa a plantelor de cafea la soare in timpul zilei, in timp ce vanturile reci si umede se racesc in zona pe timp de noapte. Impreuna cu o densitate ridicata a bobului de cafea vine si o abundenta complexa de arome, care fac cafeaua Guatemala din Huehuetenango drept una dintre cele mai bune cafele gourmet din lume.

Cafea de Specialitate Proaspat Prajita in cantitati mici zilnic in functie de comenzi. FLP Coffee Roastery comercializeaza cafea de specialitate proaspat prajita. De regula cafeaua ajunge la client in tara in 48 ore de la prajire, acesta fiind un termen ideal pentru a fi consumata.

Fericire La Pachet SRL va ofera Cafea Proaspat Prajita sub propriul Brand FLP Coffee Roastery

Cumparati Cafea Din Africa | Cafea Din America | Cafea din Asia si primiti Fericire La Pachet

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
DimensiuniNu se aplică
Continut Cofeina

Cu Cofeina

Tip

Arabica

Greutate Disponibila

250g, 500g, 1Kg

Grad Macinare

Cafea Boabe (Fara Macinare), Cafea Macinata

Cum Se Pastreaza

Temperatura: -18° maxim +25°

Evitați accesul: aerului, luminii si caldfurii

Urmați regulile: pastrati produsul sigilat si patrat Maxim 12 Luni.

Cum Se Prepara

Espresso : Formula este clară și de bază. 7-10 grame de cafea, un jet de apă fierbinte la o temperatură de 88 ° – 93 ° C. (190 ° -200 ° F.), trece pe sub o presiune de 9 atmosfere și 20 kg. forță.

Ibric : Pune apa rece, ex: o ceasca de apa, adauga cafeaua macinata pentru o ceasca, amesteca si pune la foc mediu, de regula 3 minute.

Filtru : Alege filtru-ul de hartie sau permanent, adauga apa 0,5 sau 1 litru, pune-l la incalzit, adauga cafeaua proaspat prajita si alege cantitatea dorita.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cafea Proaspat Prajita Guatemala Este”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…