Cafea Proaspat Prajita Guatemala Estre

Aceasta Cafea de Specialitate este prajita in ziua Comenzii sau in ziua imediat urmatoare!
Astfel vei Beneficia de Maxim de Aroma si Gust! Mai Proaspat nu se poate!

Cafeaua Guatemala Estre este o cafea cu o aroma fructata, de caise si piersici, cu un gust de cacao si aciditate citrica si dulce. Creste la o altitudine intre 1500 si 2000 m.

Golește
Qty:
Cod Produs: Nu se aplică Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Cafeaua Guatemala Estre este o cafea cu o aroma fructata, de caise si piersici, cu un gust de cacao si aciditate citrica si dulce. Creste la o altitudine intre 1500 si 2000 m.

Cafeaua din Guatemala ofera niste varietati exceptionale de arome locale- de la cele dulci cu note de cacao, la cele citrice si florale cu o aciditate ascutita. Guatemala este al zecelea producator de cafea din lume, exportand 98% cafea Arabica. In 1888 cafeaua din Guatemala a fost premiata, la Fest Mondiale ce a avut loc in Paris ca fiind un produs excelent. Finca El Pilar este situata in varful dealurilor, chiar in afara orasului San Juan Sacatepequez. Ferma in sine este mare si se intinde pe 2000 de hectare, dar zona inalta 1500 – 2000 m pentru cafeaua de specialitate este restransa la doar 80 de hectare, restul terenului este acoperit de padure si culturi de porumb.
Istoria fermei El Pilar incepe în secolul al 17-lea, iar cafeaua a fost cultivata aici de la sfarsitul anilor 1800. Astazi Guatemala are o infrastructura solida pentru sprijinul producatorilor de cafea. Piata cafelei de specialitate a devenit mai atractiva pentru producatorii din Guatemala.

Datorita inaltimii ridicate, boabele de cafea Guatemala se dezvolta mai incet decat de obicei, dar au si o densitate mai mare si un miez foarte dur, fiind clasificata astfel la nivelul SHB (Strictly Hard Bean). Acest lucru este stimulat prin expunerea intensa a plantelor de cafea la soare in timpul zilei, in timp ce vanturile reci si umede se racesc in zona pe timp de noapte. Impreuna cu o densitate ridicata a bobului de cafea vine si o abundenta complexa de arome, care fac cafeaua Guatemala din Huehuetenango drept una dintre cele mai bune cafele gourmet din lume.

Cafea Proaspat Prajita in cantitati mici zilnic in functie de comenzi. FLP Coffee Roastery comercializeaza cafea proaspat prajita in maxim 14 zile de la prajire, aici intra si cele necesare transportului. De regula cafeaua ajunge la client in tara in 48 ore de la prajire, termen ideal pentru a fi consumata, nerecomandat a se consuma in ziua prajirii deoarece aromele inca sunt in procesare.

Pentru Bragadiru, Ilfov se face Livrare Gratuita pentru comenzi de minim 1kg. Folositi codul BRAGADIRU

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
DimensiuniNu se aplică
Continut Cofeina

Cu Cofeina

Tip

Arabica

Greutate Disponibila

250g, 500g, 1Kg

Grad Macinare

Fara Macinare(Boabe), Pentru Espresso, Pentru Filtru, Pentru Ibric

Cum Se Pastreaza

Temperatura: -18° maxim +25°

Evitați accesul: aerului, luminii si caldfurii

Urmați regulile: pastrati produsul sigilat si patrat Maxim 12 Luni.

Cum Se Prepara

Espresso : Formula este clară și de bază. 7-10 grame de cafea, un jet de apă fierbinte la o temperatură de 88 ° – 93 ° C. (190 ° -200 ° F.), trece pe sub o presiune de 9 atmosfere și 20 kg. forță.

Ibric : Pune apa rece, ex: o ceasca de apa, adauga cafeaua macinata pentru o ceasca, amesteca si pune la foc mediu, de regula 3 minute.

Filtru : Alege filtru-ul de hartie sau permanent, adauga apa 0,5 sau 1 litru, pune-l la incalzit, adauga cafeaua proaspat prajita si alege cantitatea dorita.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cafea Proaspat Prajita Guatemala Estre”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *