Descriere
REGIUNE: Honduras | VARIETATE: Catuai, Caturra, Pacas, Bourbon | ALTITUDINE: 1350 m | AROMA: Fructe si citrice cu aciditate usoara | PROCESARE: Naturala, spalare si uscare la soare
Cafea Proaspat Prajita Honduras SHG are note intense de ciocolata neagra si de prune uscate, creste la o altitudine de 1350 m si are o aciditate dulce fructata.
Daca doriti o bautura cu aciditate scazuta, aroma florala si usor fructata, alegeti cafea Honduras. Acest sortiment de cafea 100% arabica va fi pe placul tuturor celor care o vor gusta. De altfel, cafeaua Honduras este recunoscuta in intreaga lume pentru calitatea sa. Hondurasul a cunoscut cafeaua in secolul XIX, importand-o de la vecinul din sud, El Salvador. Altitudinea, solul, clima au oferit dintotdeauna conditii ideale cultivarii cafelei si obtinerii unor produse de calitate superioara. Cafeaua Honduras este una dintre acele cafele ce devin prietenoase inca de la prima degustare, o varietate de arabica, cu aroma sofisticata si aciditate medie.
Localnicii sunt mandri de cafeaua lor. Incepand cu anul 2011, Honduras a devenit cel mai mare producator de cafea din America Centrala (depasind Guatemala) si al saptelea exportator de cafea verde la nivel mondial. In prezent, industria cafelei in aceasta tara este in directa concurenta cu Columbia si Brazilia – exportand doar boabe de cafea Arabica de inalta calitate – si joaca un rol extrem de important in economia tarii.
Cafeaua Honduras SHG face parte din programul BECAMO, care este dedicat atingerii si mentinerii unor standarde ridicate si exigente din punct de vedere calitativ in productia cafelei verzi, bazata pe protocoale stricte si responsabilitate sociala si de mediu. Programul BECAMO, recunoscut ca fiind unul dintre exportatorii de cafea de top din America, a fost infiintat in 1983 de Emilio Medina.
Honduras SHG (Strictly High Grown) este o cafea speciala, cultivata intr-o micro-ferma, afacere de familie, membra a programului BECAMO. Cafeaua produsa sub forma de micro loturi inseamna cantitati mici, atentie deosebita si calitate exceptionala. Procedeele folosite in acest caz protejeaza natura si comunitatile din zona. Fiecare cireasa de cafea este tratata cu grija si dragoste, iar traditia cultivarii este transmisa din generatie in generatie de catre fermierii care isi dedica viata cafelei. Obtinute prin procesare uda, sau prin spalare (washed), boabele de cafea Honduras dobandesc accente de gust clare, usor de identificat si complexe.
Cafea de Specialitate Proaspat Prajita in cantitati mici zilnic in functie de comenzi. FLP Coffee Roastery comercializeaza cafea de specialitate proaspat prajita. De regula cafeaua ajunge la client in tara in 48 ore de la prajire, acesta fiind un termen ideal pentru a fi consumata.
Cumparati Cafea Din Africa | Cafea Din America | Cafea din Asia si primiti Fericire La Pachet
Recenzii
Nu există recenzii până acum.