Cafea Proaspat Prajita India Monsooned Malabar AA

Aceasta Cafea de Specialitate este prajita in ziua Comenzii sau in ziua imediat urmatoare!
Astfel vei Beneficia de Maxim de Aroma si Gust! Mai Proaspat nu se poate!

Cafeaua India Monsooned Malabar AA este o cafea proaspat prajita cu un corp plin, aciditate scazuta cu note picante, de cedru, tutun, cacao, ideala in combinatie cu lapte. Are o concentratie de cofeina de 1,03% si este prajita Medium / Light.

Golește
Compare

Descriere

Cafeaua India Monsooned Malabar AA este o cafea proaspat prajita cu un corp plin, aciditate scazuta cu note picante, de cedru, tutun, cacao, ideala in combinatie cu lapte. Are o concentratie de cofeina de 1,03% si este prajita Medium / Light.

Aceasta cafea provine din sudul Indiei din zona Kerala si este cea mai buna calitate de cafea musini. Se numeste asa pentru ca dupa recoltare, cafeaua verde, cruda, este expusa la vanturi musonice in depozite deschise pentru mai multe saptamani in timpul sezonului ploios. Acest proces reduce aciditatea si creste dulceata boabei de cafea.

Povestea cafelei in India incepe in urma cu peste 400 de ani, insa cultivarea in scop comercial are loc odata cu infiintarea unor plantatii de catre imperiul britanic in jurul anului 1840. Culoarea, forma si marimea boabelor, precum si gustul si aromele particulare ale cafelei Monsooned Malabar AA sunt obtinute in urma metodei de procesare. La o altitudine de 1100-1200 m sunt cultivate varitati de Cafea Arabica precum Kent sau hibrizi precum Catimor, iar metoda de procesare este una uscata (natural).

Cafea Proaspat Prajita in cantitati mici zilnic in functie de comenzi. FLP Coffee Roastery comercializeaza cafea proaspat prajita in maxim 14 zile de la prajire, aici intra si cele necesare transportului. De regula cafeaua ajunge la client in tara in 48 ore de la prajire, termen ideal pentru a fi consumata, nerecomandat a se consuma in ziua prajirii deoarece aromele inca sunt in procesare.

Pentru Bragadiru, Ilfov se face Livrare Gratuita pentru comenzi de minim 1kg. Folositi codul BRAGADIRU

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
DimensiuniNu se aplică
Continut Cofeina

Cu Cofeina

Tip

Arabica

Greutate Disponibila

250g, 500g, 1Kg

Grad Macinare

Cafea Boabe (Fara Macinare), Cafea Macinata

Cum Se Pastreaza

Temperatura: -18° maxim +25°

Evitați accesul: aerului, luminii si caldfurii

Urmați regulile: pastrati produsul sigilat si patrat Maxim 12 Luni.

Cum Se Prepara

Espresso : Formula este clară și de bază. 7-10 grame de cafea, un jet de apă fierbinte la o temperatură de 88 ° – 93 ° C. (190 ° -200 ° F.), trece pe sub o presiune de 9 atmosfere și 20 kg. forță.

Ibric : Pune apa rece, ex: o ceasca de apa, adauga cafeaua macinata pentru o ceasca, amesteca si pune la foc mediu, de regula 3 minute.

Filtru : Alege filtru-ul de hartie sau permanent, adauga apa 0,5 sau 1 litru, pune-l la incalzit, adauga cafeaua proaspat prajita si alege cantitatea dorita.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cafea Proaspat Prajita India Monsooned Malabar AA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *