Cafea Proaspat Prajita Kilimanjaro AA

5.00 out of 5
(O recenzie client)

30,00 lei

Cafeaua Proaspat Prajita Kilimanjaro AA este o cafea arabica ce nu mai are nevoie de nici o prezentare, cafeaua Kilimanjaro este usor acida, datorita solului vulcanic, prajita mediu si rasnita proaspat, Kilimanjaro reda gustul unei cafele arabice de exceptie. Are o concentratie de cofeina de 1,42%

FLP Coffee Roastery Brand Logo - Cafea Proaspat Prajita
Golește

Descriere

Cafeaua Proaspat Prajita Kilimanjaro AA este o cafea arabica ce nu mai are nevoie de nici o prezentare, cafeaua Kilimanjaro este usor acida, datorita solului vulcanic, prajita mediu si rasnita proaspat, Kilimanjaro reda gustul unei cafele arabice de exceptie. Are o concentratie de cofeina de 1,42%

Cafeaua cultivata la poalele muntelui Kilimanjaro este imbinarea perfecta intre traditie si calitate, pasiune si perseverenta.

Beneficii: este energizanta, recomandata toata ziua.

Cafeaua noastra Kilimanjaro provine din ferme familiale ca: Ngila Estate este situat in regiunea Arusha, districtul Karatu, plantatiile de cafea cu altitutudine ce variaza intre 1500 si 1600 metri, soiuri ca Bourbon si Kent, culeasa din septembrie pana la sfarsitul lui februarie.

Cafea arabica din Tanzania, gust placut, boabe de cafea cu un corp plin si rotunde, intensitate medie, cu note aromatice care amintesc de condimente si fructe citrice cu un gust persistent. Cafeaua a fost introdusa pentru prima data in Kilimanjaro de misionarii catolici in anul 1898. In mod direct cafeaua este cultivata de aproximativ 450.000 de familii. Acest lucru constituie 90% din totalul producatorilor de cafea. Restul de 10% provine din ferme private.

Cafea Arabica este cultivata pe pantele muntelui Kilimanjaro si muntelui Meru in zonele nordice, sub umbra copacilor de banane, intr-adevar o locatie exotica pentru cafea din Africa de est, de asemenea, in Southern Highlands din regiunile Mbeya si Ruvuma unde cafeaua este atat intre copaci cu banane dar si zone doar de cafea pura. cafeaua arabica face pana la 70% din productia totala a tarii. Cafeaua Robusta creste in zonele de vest de-a lungul lacului Victoria in regiunea Kagera. Acest lucru constituie 30% din productia totala de cafea din Tanzania.

Cafea Proaspat Prajita in cantitati mici zilnic in functie de comenzi. FLP Coffee Roastery comercializeaza cafea proaspat prajita in maxim 14 zile de la prajire, aici intra si cele necesare transportului. De regula cafeaua ajunge la client in tara in 48 ore de la prajire, termen ideal pentru a fi consumata, nerecomandat a se consuma in ziua prajirii deoarece aromele inca sunt in procesare.

Pentru Bragadiru, Ilfov se face Livrare Gratuita pentru comenzi de minim 1kg. Folositi codul BRAGADIRU

Brand

FLP Coffee Roastery

FLP Coffee Roastery va ofera Cafea de Specialitate Proaspat Prajita, atent selectionata din Asia, Africa si America, pentru ca tu sa poti savura o cafea exceptionala cu aroma si gust!
FLP Coffee Roastery Brand Logo - Cafea Proaspat Prajita

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Continut Cofeina

Cu Cofeina

Tip

Arabica

Greutate Disponibila

250g, 500g, 1Kg

Grad Macinare

Cafea Boabe (Fara Macinare), Cafea Macinata

Cum Se Pastreaza

Temperatura: -18° maxim +25°

Evitați accesul: aerului, luminii si caldfurii

Urmați regulile: pastrati produsul sigilat si patrat Maxim 12 Luni.

Cum Se Prepara

Espresso : Formula este clară și de bază. 7-10 grame de cafea, un jet de apă fierbinte la o temperatură de 88 ° – 93 ° C. (190 ° -200 ° F.), trece pe sub o presiune de 9 atmosfere și 20 kg. forță.

Ibric : Pune apa rece, ex: o ceasca de apa, adauga cafeaua macinata pentru o ceasca, amesteca si pune la foc mediu, de regula 3 minute.

Filtru : Alege filtru-ul de hartie sau permanent, adauga apa 0,5 sau 1 litru, pune-l la incalzit, adauga cafeaua proaspat prajita si alege cantitatea dorita.

1 recenzie pentru Cafea Proaspat Prajita Kilimanjaro AA

  1. 5 out of 5

    Razvan Caracuda

    Perfecta pentru gustul meu!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *