Cafea Proaspat Prajita Nicaragua Maragogype

5.00 out of 5
(1 recenzie client)

Aceasta Cafea de Specialitate este prajita in ziua Comenzii sau in ziua imediat urmatoare!
Astfel vei Beneficia de Maxim de Aroma si Gust! Mai Proaspat nu se poate!

Cafeaua Nicaragua Maragogype este una dintre originile rare ale pietei de cafea de specialitate.  Are o aroma parfumata, cu note de cacao si ciocolata. Aciditatea este scazuta pentru o cafea din America Centrala, dar echilibrata in gust.

Golește
Qty:
Cod Produs: Nu se aplică Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Cafeaua Nicaragua Maragogype este una dintre originile rare ale pietei de cafea de specialitate. Recunoscuta pentru boabele sale speciale, cu un screen foarte mare, cafeaua din Nicaragua este una pe care trebuie sa o incerce orice cunoscator de cafea. Are o aroma parfumata, cu note de cacao si ciocolata. Aciditatea este scazuta pentru o cafea din America Centrala, dar echilibrata in gust. Corpul este mediu cu un postgust placut. Nicaragua Maragogype are o aroma echilibrata de condimente si nuci, cu note subtile de ciocolata cu lapte.

Aceasta cafea boabe Maragogype se pronunta ( mara-go-hee-pay ) si provin din regiunea Jinotega. Creste la o altitudine de 1.500 m pe teren vulcanic si sunt cultivate si recoltate de Sajonia Estate Coffee SA si micile ferme ( Fincas ) din regiunea Jinotega. Iubitorii adevarati ai cafelei si expertii stiu deja ca Nicaragua se numara printre producatorii de top de cafea de inalta calitate. In regiunile muntoase, numai boabele de cafea coapte sunt recoltate manual pana la opt sesiuni de culegere. Acest lucru este necesar pentru ca nu toate fructele sunt coapte in acelasi timp; dimpotriva pe o alta plantatie gasiti flori si fructe necoapte verzi si fructe rosii coapte. Arborii de la Maragogype nu cedeaza la fel de mult ca arbori de cafea comuni. Din acest motiv, ele sunt neglijate sau abandonate in totalitate in unele zone. Majoritatea Nicaragua se află in jurul unei vai care traverseaza intreaga tara si a carei parte de sud este considerata zona de cutremur datorita activitatii vulcanice care provine aici. Un lant de vulcani inca activi partial pleaca de la marele lac din sud-estul Nicaragua pana la Golful Fonseca la granita cu Guatemala

Intrigant, bogat picant: fulgi de ciocolată, stejar picant, fructe de padure salbatice, fructe asemanatoare cu mango-ul si flori infloritoare in aroma si ceasca. Aciditate delicata, dulce de tarta; gust plin de catifea, gustul final este tonifiant cu fructe de padure, cu o dulceata dulce de ciocolata.

Cafea Proaspat Prajita in cantitati mici zilnic in functie de comenzi. FLP Coffee Roastery comercializeaza cafea proaspat prajita in maxim 14 zile de la prajire, aici intra si cele necesare transportului. De regula cafeaua ajunge la client in tara in 48 ore de la prajire, termen ideal pentru a fi consumata, nerecomandat a se consuma in ziua prajirii deoarece aromele inca sunt in procesare.

Pentru Bragadiru, Ilfov se face Livrare Gratuita pentru comenzi de minim 1kg. Folositi codul BRAGADIRU

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
DimensiuniNu se aplică
Continut Cofeina

Cu Cofeina

Tip

Arabica

Greutate Disponibila

250g, 500g, 1Kg

Grad Macinare

Fara Macinare(Boabe), Pentru Espresso, Pentru Filtru, Pentru Ibric

Cum Se Pastreaza

Temperatura: -18° maxim +25°

Evitați accesul: aerului, luminii si caldfurii

Urmați regulile: pastrati produsul sigilat si patrat Maxim 12 Luni.

Cum Se Prepara

Espresso : Formula este clară și de bază. 7-10 grame de cafea, un jet de apă fierbinte la o temperatură de 88 ° – 93 ° C. (190 ° -200 ° F.), trece pe sub o presiune de 9 atmosfere și 20 kg. forță.

Ibric : Pune apa rece, ex: o ceasca de apa, adauga cafeaua macinata pentru o ceasca, amesteca si pune la foc mediu, de regula 3 minute.

Filtru : Alege filtru-ul de hartie sau permanent, adauga apa 0,5 sau 1 litru, pune-l la incalzit, adauga cafeaua proaspat prajita si alege cantitatea dorita.

1 recenzie pentru Cafea Proaspat Prajita Nicaragua Maragogype

  1. 5 out of 5

    Papa Francisc

    Recomand cu plăcere cafea proaspăt prăjită… gustoasă si aromata

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *