Cafea Proaspat Prajita Peru Estate AA

Aceasta Cafea de Specialitate este prajita in ziua Comenzii sau in ziua imediat urmatoare!
Astfel vei Beneficia de Maxim de Aroma si Gust! Mai Proaspat nu se poate!

Cafeaua Peru Estate AA este o cafea ce isi are originea in regiunea Chanchamayo – Plantatia Coopchebi, este o cafe crescuta la 1200 m altitudine, este o cafea echilibrata ce are o aroma lemnoasa de citrice si o nota de degustare de cidru si lamaie

Golește
Qty:
Cod Produs: Nu se aplică Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Cafeaua Peru Estate AA este o cafea ce isi are originea in regiunea Chanchamayo – Plantatia Coopchebi, situata in bazinul Amazonului din Anzi, la est de Lima, Valea Chanchamayo si reprezinta principala zona de cultivare a cafelei din nordul statului Peru, producand 40% din cafeaua exportata. Are un procentaj de cofeina de 1,2% , este prajita light spre mediu. Este o cafe crescuta la 1200 m altitudine, este o cafea echilibrata ce are o aroma lemnoasa de citrice si o nota de degustare de cidru si lamaie

Productia de cafea a venit in Peru in anii 1700. Dupa doua secole, soiul heirloom typica reprezinta inca 60% din exporturile tarii. Exista mai mult de 110 000 de producatori de cafea in Peru, cei mai multi fiind indigeni si vorbesc limba spaniola ca a doua limba. Fermierul mediu care detine teren isi castiga existenta din cele doua sau trei hectare pe care le munceste, traind la ore distanta de confortul energiei electrice si al apei curgatoare. Exporturile de cafea din Peru reprezinta doua procente atat din economia nationala, cat si din oferta de cafea la nivel mondial, Peru construind rapid o reputatie globala pentru producerea de boabe Arabica cultivate traditional la umbra.

Cafea Proaspat Prajita in cantitati mici zilnic in functie de comenzi. FLP Coffee Roastery comercializeaza cafea proaspat prajita in maxim 14 zile de la prajire, aici intra si cele necesare transportului. De regula cafeaua ajunge la client in tara in 48 ore de la prajire, termen ideal pentru a fi consumata, nerecomandat a se consuma in ziua prajirii deoarece aromele inca sunt in procesare.

Pentru Bragadiru, Ilfov se face Livrare Gratuita pentru comenzi de minim 1kg. Folositi codul BRAGADIRU

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
DimensiuniNu se aplică
Continut Cofeina

Cu Cofeina

Tip

Arabica

Greutate Disponibila

250g, 500g, 1Kg

Grad Macinare

Fara Macinare(Boabe), Pentru Espresso, Pentru Filtru, Pentru Ibric

Cum Se Pastreaza

Temperatura: -18° maxim +25°

Evitați accesul: aerului, luminii si caldfurii

Urmați regulile: pastrati produsul sigilat si patrat Maxim 12 Luni.

Cum Se Prepara

Espresso : Formula este clară și de bază. 7-10 grame de cafea, un jet de apă fierbinte la o temperatură de 88 ° – 93 ° C. (190 ° -200 ° F.), trece pe sub o presiune de 9 atmosfere și 20 kg. forță.

Ibric : Pune apa rece, ex: o ceasca de apa, adauga cafeaua macinata pentru o ceasca, amesteca si pune la foc mediu, de regula 3 minute.

Filtru : Alege filtru-ul de hartie sau permanent, adauga apa 0,5 sau 1 litru, pune-l la incalzit, adauga cafeaua proaspat prajita si alege cantitatea dorita.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cafea Proaspat Prajita Peru Estate AA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *