Cafea Proaspat Prajita Uganda

Aceasta Cafea de Specialitate este Prajita in ziua in care ati plasat comanda online!
Astfel vei Beneficia de Aroma si Gust Maxim! Mai Proaspat nu se poate!

Cafea de Specialitate Proaspat Prajita Uganda este crescuta la o altitudine inalta fata de alte origini, are un gust puternic si este cremoasa, este a saptea cea mai mare producatoare de cafea din lumea. Majoritatea cafelei din Uganda este crescuta in mici ferme locale.

Golește

Descriere

Cafea de Specialitate Proaspat Prajita Uganda este crescuta la o altitudine inalta fata de alte origini, are un gust puternic si este cremoasa.

Uganda este a saptea cea mai mare producatoare de cafea din lumea. Majoritatea cafelei din Uganda este crescuta in mici ferme locale. In gospodariile traditionale femeile sunt responsabile de cultivarea si cresterea cafelei, ocupatie care produce de cele mai multe ori singura sursa de venit a familiei repective.

Bugitsu este o regiune din estul Ugandei unde cafeaua este cultivata la altitudini moderate de 1300- 2000 de metri, pe pantele muntelui Elgon. Lucru care rezulta o boaba dura, potrivita pentru o prajire mai intensa. Cafeaua Bugisu este mai corpolenta decat alte cafele din estul Africii, si cu o aciditate mai scazuta. Bugisu este o cafea greu de comparat cu altele, descrisa ca avand note rustice de fruct si o aroma complexa puternica. Cafeaua Uganda Bugisu este o cafea perfecta pentru un espresso single origin extraordinar.

Fermierii isi interconecteaza de obicei culturile, astfel incat cafeaua si bananele cresc pe aceeasi plantatie. Procesul de spalare se face individual de catre bastinasi in propriile ferme, iar cafeaua Uganda AA este colectata la centrele de achizitii din Mbale, Bududa sau Budadiri si transportata ulterior in Kampala, unde este prelucrata pentru export.

Cafea de Specialitate Proaspat Prajita in cantitati mici zilnic in functie de comenzi. FLP Coffee Roastery comercializeaza cafea de specialitate proaspat prajita. De regula cafeaua ajunge la client in tara in 48 ore de la prajire, acesta fiind un termen ideal pentru a fi consumata.

Cafea Din Africa | Cafea Din America | Cafea din Asia | Cautare Cafea in Google

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
DimensiuniNu se aplică
Continut Cofeina

Cu Cofeina

Tip

Arabica

Greutate Disponibila

250g, 500g, 1Kg

Grad Macinare

Fara Macinare(Boabe), Pentru Espresso, Pentru Filtru, Pentru Ibric

Cum Se Pastreaza

Temperatura: -18° maxim +25°

Evitați accesul: aerului, luminii si caldfurii

Urmați regulile: pastrati produsul sigilat si patrat Maxim 12 Luni.

Cum Se Prepara

Espresso : Formula este clară și de bază. 7-10 grame de cafea, un jet de apă fierbinte la o temperatură de 88 ° – 93 ° C. (190 ° -200 ° F.), trece pe sub o presiune de 9 atmosfere și 20 kg. forță.

Ibric : Pune apa rece, ex: o ceasca de apa, adauga cafeaua macinata pentru o ceasca, amesteca si pune la foc mediu, de regula 3 minute.

Filtru : Alege filtru-ul de hartie sau permanent, adauga apa 0,5 sau 1 litru, pune-l la incalzit, adauga cafeaua proaspat prajita si alege cantitatea dorita.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cafea Proaspat Prajita Uganda”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…