Cafea Proaspat Prajita Vietnam

Aceasta Cafea de Specialitate este Prajita in ziua in care ati plasat comanda online!
Astfel vei Beneficia de Aroma si Gust Maxim! Mai Proaspat nu se poate!

Cafea Proaspat Prajita Vietnam Vietnam este o cafea robusta cu o concentratie de cofeina de 1,98%, prajita Medium/Dark.  Are o aciditate foarte scazuta, aroma simpla, cu culoare usor pamantie. Este cafeaua care poate fi preparata usor si la ibric si la espressor, filtru sau infuzata, oferind energia de care ai nevoie, ideala pentru a-ti incepe ziua perfect.

 

Golește

Descriere

Cafea de Specialitate Proaspat Prajita Vietnam este o cafea robusta cu o concentratie de cofeina de 1,98%, prajita Medium/Dark. In Vietnam, cafeaua Robusta este cafeaua principala, pentru a o imbunatati boabele sunt prajite foarte bine. Are o aciditate foarte scazuta, aroma simpla, cu culoare usor pamantie. Este cafeaua care poate fi preparata usor si la ibric si la espressor, filtru sau infuzata, oferind energia de care ai nevoie, ideala pentru a-ti incepe ziua perfect.

Procesul de infuzare a cafelei este un ritual iubit in Vietnam: cafeaua macinata este pusa intr-un filtru special de metal, care este pus deasupra un pahar umplut cu o cantitate generoasa de lapte condensat. Apa fierbinte se toarna apoi in filtrul Phin si se lasa sa se scurga incet in ceasca. Cafeaua si laptele condensat sunt apoi amestecate cu grija, pentru a savura o cafea autentica, cu un gust incredibil de bogat, neted si dulceag. Marea majoritate a consumatorilor de cafea vietnameza prefera sa serveasca acest amestec intr-un pahar inalt cu gheata. Cafeaua vietnameza nu este pentru cei slabi de inima, nivelul ei de cofeina este mult mai puternic decat cafeaua occidentala.

Cafea de Specialitate Proaspat Prajita in cantitati mici zilnic in functie de comenzi. FLP Coffee Roastery comercializeaza cafea de specialitate proaspat prajita. De regula cafeaua ajunge la client in tara in 48 ore de la prajire, acesta fiind un termen ideal pentru a fi consumata.

Cafea Din Africa | Cafea Din America | Cafea din Asia | Cautare Cafea in Google

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
DimensiuniNu se aplică
Continut Cofeina

Cu Cofeina

Tip

Arabica

Greutate Disponibila

250g, 500g, 1Kg

Grad Macinare

Fara Macinare(Boabe), Pentru Espresso, Pentru Filtru, Pentru Ibric

Cum Se Pastreaza

Temperatura: -18° maxim +25°

Evitați accesul: aerului, luminii si caldfurii

Urmați regulile: pastrati produsul sigilat si patrat Maxim 12 Luni.

Cum Se Prepara

Espresso : Formula este clară și de bază. 7-10 grame de cafea, un jet de apă fierbinte la o temperatură de 88 ° – 93 ° C. (190 ° -200 ° F.), trece pe sub o presiune de 9 atmosfere și 20 kg. forță.

Ibric : Pune apa rece, ex: o ceasca de apa, adauga cafeaua macinata pentru o ceasca, amesteca si pune la foc mediu, de regula 3 minute.

Filtru : Alege filtru-ul de hartie sau permanent, adauga apa 0,5 sau 1 litru, pune-l la incalzit, adauga cafeaua proaspat prajita si alege cantitatea dorita.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cafea Proaspat Prajita Vietnam”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…